Η Y-Logimed, επίσημος αντιπρόσωπος του Κατασκευαστικού Οίκου Ansell στην Ελλάδα, τιμήθηκε με την ειδική βράβευση “Ansell Distributor Excellence Award FY 23” για την εξέχουσα απόδοσή της.

Η Y-Logimed, επίσημος αντιπρόσωπος του Κατασκευαστικού Οίκου Ansell στην Ελλάδα, τιμήθηκε με την ειδική βράβευση “Ansell Distributor Excellence Award FY 23” για την εξέχουσα απόδοσή της.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εργασιών της Ετήσιας Διάσκεψης  Εμπορικής Συνεργασίας Y-Logimed – Ansell 2023-2024 στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Y-Logimed στην Κηφισιά, με τη συμμετοχή σημαντικών στελεχών της Διοίκησης Ansell Europe & EMEA, κ.κ.  Didier Vincent VP Sales, EMEA, Koen Biesbrouck Director Marketing, EMEA, Iman Assim Director Sales-Developing markets, Hayman El Hamaky Manager Marketing-Developing markets, Erkan Ozcan, Regional Manager Sales-Mediterranean. Το βραβείο παρέλαβε ο κος Μαυραντώνης Σπυρίδων, Διευθύνων Σύμβουλος της Y-Logimed, παρουσία των κ.κ. Καρταπάνη Αντώνη, Εμπορικού Διευθυντή & Παπαγιάννη Γιώργου, Διευθυντή Προμηθειών της Y-Logimed.

Η παρούσα βράβευση επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα της YLogimed στην καθιέρωση των παγκοσμίως αναγνωρισμένων brands χειρουργικών και εξεταστικών γαντιών της Ansell, Encore, Gammex, MediGrip, MicroTouch, NitraTouch, κ.α. στην ελληνική αγορά παρέχοντας υψηλή ασφάλεια, απόδοση και αξία στους πελάτες της, Δημόσια Νοσοκομεία και Ιδιωτικά Θεραπευτήρια σε όλη την επικράτεια.  H Y-Logimed διαθέτει το ολοκληρωμένο portfolio  γαντιών Ansell με εξειδικευμένες προϊοντικές λύσεις για χειρουργικές και κλινικές εφαρμογές, όπως ειδικά υποαλλεργικά χειρουργικά γάντια, μικροχειρουργικής, ορθοπεδικής, ειδικά εξεταστικά για διαχείριση χημικών ουσιών και κυτταροστατικών φαρμάκων.

Η Ansell είναι παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των Χειρουργικών και Εξεταστικών Γαντιών και  συνεχώς ερευνά κα επενδύει στη κατασκευή προϊόντων καινοτομίας και τεχνολογίας αιχμής που εμπιστεύονται οι πελάτες της σε όλο τον κόσμο.