Εμπορική Διεύθυνση

Η Εμπορική Διεύθυνση, της Y-LOGIMED, απευθύνεται στα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας, στις Ιδιωτικές Κλινικές και σε όλες τις δομές υγείας εν γένει. To έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, παρέχει ιατροτεχνολογικά προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας προς κάθε επαγγελματία υγείας.

Η  Y-LOGIMED είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα κορυφαίων oίκων παραγωγής ιατροτεχνολογικών προϊόντων τεχνολογίας αιχμής, τα οποία καλύπτουν όλα τα τμήματα του σύγχρονου Νοσοκομείου.

Η Εταιρία κατέχει μια από τις κορυφαίες θέσεις στο χώρο διάθεσης ιατροτεχνολογικών προϊόντων στη Ελλάδα. Η Εμπορική Διεύθυνση είναι οργανωμένη σε τμήματα πωλήσεων και κλινικών εφαρμογών καθένα από τα οποία εστιάζει  στη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών σε συγκεκριμένα τμημάτα του Νοσοκομείου. Τα στελέχη της ομάδας πωλήσεων και κλινικών εφαρμογών της Y-LOGIMED έχουν καθιερωθεί ως σύμβουλοι παροχής λύσεων στους τομείς παροχής υπηρεσιών υγείας στους οποίους δραστηριοποιούνται.

Η Εμπορική Διεύθυνση της Y-LOGIMED ακολουθεί πιστά έναν αυστηρό κώδικα δεοντολογίας, τηρεί απαρέγκλιτα τους κανόνες της ηθικής και όλες οι δραστηριότητες εκτελούνται με απόλυτη διαφάνεια και προσήλωση στην υφιστάμενη νομοθεσία.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Y-Logimed είναι εμπορικός αντιπρόσωπος ενός διευρυμένου portfolio state of the art ιατροτεχνολογικών προϊόντων των μεγαλύτερων κατασκευαστικών οίκων παγκοσμίως.