Drone_11

Η ιστορία μας

Ιστορική αναδρομή

Η Y-Logimed ιδρύθηκε το 1993 και είναι 100% θυγατρική του ΥΓΕΙΑ Α.Ε.

Από τον Ιούλιο του 2019, η εταιρία μας ανήκει στην οικογένεια του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, του Ομίλου Hellenic Healthcare Group. Είμαστε εταιρία με βαθιές ρίζες.

“We bring added value to our customers”

2022

2022

Τον Απρίλιο του 2022 η Εταιρία μας μετακομίζει σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Κηφισιά με άμεση πρόσβαση στην Εθνική Οδό και την Αττική Οδό, συνολικής επιφάνειας περίπου 9,400 τ.μ., με γραφειακούς χώρους 1,551 τ.μ. και αποθηκευτικούς χώρους 4.700 τ.μ. Οι νέες εγκαταστάσεις διαθέτουν μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους από την προηγούμενη έδρα μας, πιο σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων και πιο  εξελιγμένα πληροφοριακά συστήματα για την κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων απαιτήσεων εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Η Εταιρία αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση χαρτοφυλακίου καινοτόμων ιατρικών προϊόντων της 3Μ Ελλάς στα Νοσοκομεία του Δημοσίου Τομέα.

2022

2020

2020

Η Εταιρία εν μέσω πρωτοφανών ανατροπών λόγω της πανδημίας, καταφέρνει να διευρύνει τις εμπορικές της δραστηριότητες σε Δημόσια Νοσοκομεία και Ιδιωτικές Κλινικές ανά την επικράτεια και να ενισχύσει την συνεργασία της με επιφανείς κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού.

Η Εταιρία, εντάσσει στο portfolio των αποκλειστικών αντιπροσωπειών της τα γαστρεντερολογικά προϊόντα του Οίκου FUJIFILM Corp.

2020

2019

2019

Από τον Ιούλιο του 2019, η Y-LOGIMED αποτελεί μέλος της οικογένειας του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, του Ομίλου Hellenic Healthcare Group, o οποίος αξιοποιεί τα επενδυτικά κεφάλαια του CVC Capital Partners.

H Y-LOGIMED συνιστά πλέον τον Κεντρικό Προμηθευτικό Οργανισμό όχι μόνο των κλινικών του Ομίλου Υγεία, αλλά και του METROPOLITANHOSPITAL, του METROPOLITANGENERAL και της CRETAINTERCLINIC, εδραιώνοντας περεταίρω το ρόλο της ως η ηγετική εταιρία MedicalLogistics στην Ελλάδα.

2019

2017

2017

∆ημιουργία εξειδικευμένου τμήματος “Endosurgery” μέσω της συγχώνευσης των τμημάτων πωλήσεων Χειρουργικών και  Γαστρεντερολογικών προϊόντων.

2017

2016

2016

Αποκλειστική αντιπροσώπευση του γερμανικού οίκου γαστρεντερολογικών υλικών πολλαπλών χρήσεων και μιας χρήσεως FENDO MedizinTechnik e. K.

Αποκλειστική αντιπροσώπευση της κατασκευάστριας εταιρίας πρωτοποριακών συστημάτων ηλεκτροχειρουργικής EMED SP. Με την νέα αυτή προσθήκη, επεκτείναμε το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας και διευρύναμε την γκάμα των κλινικών εφαρμογών στους τομείς Γαστρεντερολογίας και Χειρουργικής.

Ενίσχυση των υποδομών του Τμήματος Διαγωνισμών μέσω της  διασύνδεσης με την πλατφόρμα λογισμικού CRM.

2016

2015

2015

∆ημιουργία υποκαταστήματος στη Θέρμη Θεσσαλονίκης µε στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας και της πιο άμεσης εξυπηρέτησης των πελατών μας στη Βόρεια Ελλάδα.

2015

2014

2014

Μεταφορά σε νέες εγκαταστάσεις το πρώτο τρίμηνο του 2014 με πιο σύγχρονη, μεγαλύτερη αποθήκη που συντέλεσε σημαντικά στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών και των παρεχόμενων υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας εν γένει.

Βράβευση στα Transport & Logistics Awards στις 29 Μαΐου Η εταιρία τιμήθηκε µε το βραβείο «Υψηλής Επίδοσης» για «Πλήρη Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας» και συγκαταλέχθηκε επίσημα ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα.

Δημιουργία Τμήματος Διαγωνισμών υπαγόμενου στην Εμπορική Διεύθυνση, το οποίο συντελεί σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της πελατειακής βάσης της Y-LOGIMED στον δημόσιο τομέα της υγείας.

Σύναψη συμφωνίας αποκλειστικής αντιπροσώπευσης της Abbott Vascular στην ελληνική αγορά: Η Abbott Vascular BV αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο των προϊόντων επεμβατικής καρδιολογίας και κατασκευαστή ενδοπροθέσεων (stents), μεταξύ των οποίων και το πρωτοποριακό πλήρως βιοαπορροφήσιµο Absorb, μπαλονιών αγγειοπλαστικής και οδηγών συρμάτων.

2014

2013

2013

Η Y-LOGIMED πρωτοπόρησε στον ιδιαίτερο τομέα της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας στη χώρα µας, με την εγκατάσταση καινοτόμου λογισμικού ηλεκτρονικής αναγγελίας βλαβών και εποπτικής διαχείρισης του συνόλου του Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού των κλινικών του Ομίλου. Με αυτόν τον τρόπο, παρέχονται βελτιωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, διασφαλίζοντας την άμεση, αποτελεσματική και απρόσκοπτη λειτουργία του Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού των Κλινικών του Ομίλου.

2013

2010

2010

Πιστοποίηση Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας: Η Y-LOGIMED αποτελεί την πρώτη εταιρία στον κλάδο της προμήθειας και διανομής ιατρικών ειδών στην Ελλάδα, η οποία φέρει πιστοποίηση για τη Διαχείριση Επιχειρησιακής Συνέχειας (Business Continuity Management – BCM), διασφαλίζοντας ότι οι δραστηριότητές της δεν επηρεάζονται από απρόβλεπτους κινδύνους και γεγονότα.

2010

2009

2009

Αποκλειστική αντιπροσώπευση του οίκου Smiths Medical στα προϊόντα αναισθησιολογίας και εντατικής θεραπείας: Η βρετανική Smiths Medical αποτελεί έναν από τους διασημότερους οίκους παροχής ιατρικών ειδών για μια σειρά τμημάτων ενός νοσοκομείου, την κατ’ οίκον νοσηλεία, καθώς και πιο εξειδικευμένα πεδία εφαρμογής, κυριότερα εκ των οποίων είναι το χειρουργείο, οι μονάδες αυξημένης φροντίδας, η μετεγχειρητική φροντίδα κατά την ανάνηψη και οι θεραπείες με τη χρήση συσκευών έγχυσης υψηλής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας.

2009

2007

2007

Το 2007 αποτελεί έτος ορόσημο για την εταιρεία καθώς επεκτείνει τις δραστηριότητές της και αναλαμβάνει το σύνολο των προμηθειών και της εφοδιαστικής αλυσίδας με ιατροτεχνολογικά προϊόντα, των μονάδων του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

2007

2003

2003

Απόκτηση του 100% της Y-Logimed (πρώην Alan Medical) από τον Όμιλο Υγεία.

2003