Η Y-Logimed έδωσε το παρών στο 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναισθησιολογίας που διεξήχθη στην Κέρκυρα στις 11-13 Μαΐου.

Η Y-Logimed έδωσε το παρών στο 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναισθησιολογίας που διεξήχθη στην Κέρκυρα στις 11-13 Μαΐου.

Η Y-Logimed συμμετείχε ενεργά στο 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναισθησιολογίας με την παρουσία της στο Συνέδριο, την αποστολή εξειδικευμένων στελεχών της στον τομέα της αναισθησιολογίας και την επιστημονική υποστήριξη με τη συμμετοχή της στα επιστημονικά γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Η Y-Logimed είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα ενός ευρέως χαρτοφυλακίου προϊόντων παγκοσμίως αναγνωρισμένων Κατασκευαστικών Οίκων στον τομέα της αναισθησιολογίας ICU MEDICAL, 3M, FLEXICARE εισάγοντας στην ελληνική αγορά τεχνολογίες αιχμής και παρέχοντας στους επαγγελματίες υγείας καινοτόμες προϊοντικές λύσεις για την παροχή υψηλού επιπέδου θεραπειών σε χιλιάδες ασθενείς.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου η Y-Logimed συμμετείχε στην επιστημονική θεματολογία του συνεδρίου με τη διεξαγωγή της Δορυφορικής Διάλεξης με τίτλο «Διατήρηση νορμοθεραπείας χειρουργικών ασθενών σε όλο το περιεγχειρητικό ταξίδι. Πόσο εφικτό είναι;» υπό την οργάνωση της 3Μ, της οποίας η Y-Logimed είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για το δημόσιο τομέα στην ελληνική αγορά.