Ackermann

Για περισσότερα από 50 χρόνια η Ackermann© είναι ηγέτης της αγοράς στον τομέα των χειρουργικών εργαλείων.

Το brand της Ackermann© συνδέεται άρρηκτα με τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες λαπαροσκοπικού και χειρουργικού εξοπλισμού και δημιουργεί νέες προοπτικές ιατρικής τεχνολογίας.

Ο ιατρικός εξοπλισμός της Ackermann© είναι αποτελέσματα στενής συνεργασίας κορυφαίων χειρουργών και ειδικών βιοϊατρικών μηχανικών, δίνοντας αποτελεσματικές κατευθύνσεις για συνεχή & δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας.

Η γκάμα των προϊόντων Ackermann διαθέτει περισσότερους από 8000 κωδικούς, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις σε όλους τους ιατρικούς τομείς.

Λαπαροσκοπικός Εξοπλισμός

Η διαθερμία Ackermann© Argon Vessel Seal επιτρέπει την αιμόσταση αγγείων έως 7 mm, χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία εντατικής παρακολούθησης 8 επιπέδων που διαθέτει. Με τη λειτουργία power start, απλοποιείται η έναρξη της χειρουργικής διαδικασίας. Η έγχρωμη οθόνη αφής, το πρόγραμμα αλλαγής λειτουργίας από απόσταση, η δυνατότητα αυτοελέγχου της γεννήτριας , και η λειτουργία μνήμης του προγράμματος είναι κάποια απ’ τα γενικά χαρακτηρίστηκα της διαθερμίας Ackermann© Argon Vessel Seal

Οι Ackermann© Laparoscopic Insufflators: Παρέχουν έως και 45 λίτρα CO2,διαθέτουν εξωτερικές βαλβίδες για την αποφυγή επιμολύνσεων, ελεγχόμενη πίεση και μεγάλες οθόνες λεπτομερούς προβολής όλων των σημαντικών μετρήσεων κατά τη διαδικασία. Προσφέρουν ευελιξία και δίνουν τη δυνατότητα προεπιλεγμένων χαρακτηριστικών

Ackermann© Shaver-Systems: Διαθέτουν ρυθμιζόμενη επιτάχυνση από 800-8000 RPM, αθόρυβη και ομαλή κίνηση, είναι εργονομικά, ελαφριά και αποστειρώνονται πλήρως. Όλες οι λειτουργίες πραγματοποιούνται είτε μέσω της μονάδας ελέγχου ή μέσω ποδοδιακόπτη. Είναι δυνατή η παράλληλη σύνδεση δύο διαφορετικών εργαλείων με το shaver, κάτι που επιτρέπει τόσο η χειρολαβή όσο και το ψαλίδι να λειτουργούν ταυτόχρονα

Full HD Camera and CCU
Η Ackermann© παρουσιάζει τη νέα Full HD & CCU κάμερα υψηλής ευκρίνειας,1080p HDTV επαγγελματική, λεπτομερής απεικόνιση με προοδευτική δυνατότητα εικόνας σε οθόνη LCD. Ανάλυση: 1920x1080 pixels. Παρέχει ευκρινή απεικόνιση αντίστοιχη της παρατήρησης με γυμνό μάτι.
Πεδία & Οπτικές
Ο φακός από ανοξείδωτο χάλυβα, εξασφαλίζει προστασία και μη εμφάνιση ρωγμών κατά την αποστείρωση. Σχεδιασμένο με πρωτοποριακό οπτικό μηχανισμό, προσφέρει ανώτερη ποιότητα φωτισμού, ευκρινή ανάλυση και βάθος πεδίου.
Η νέα τεχνολογία οπτικών ινών προσφέρει 20% περισσότερη φωτεινότητα και αύξηση ευκρίνειας εστίασης και βάθους.
Τροκάρ
Η Ackermann© προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τροκάρ πολλαπλών χρήσεων, αποσπώμενα, αυτόματα, πολυλειτουργικά καθώς και βαλβίδες πυριτίου σε πολλά διαφορετικά μεγέθη. Επιπλέον προσφέρει, χειρουργικά εργαλεία, όπως Verres, αντλίες και μειωτήρες συμπληρώνοντας τη σειρά προϊόντων trocar της Achermann.
Ενδοσκοπικά Εργαλεία
Η Ackermann© προσφέρει πάνω από 8000 κωδικούς ενδοσκοπικών & λαπαροσκοπικών εργαλείων, ένας αριθμός που αυξάνεται καθημερινά, ανάλογα με τις ανάγκες χρήσης. Συμπεριλαμβάνει μια πλήρη σειρά λαπαροσκοπικών εργαλείων, βελονοκάτοχα, λαβίδες τοποθέτησης κλιπ, ειδικά παιδιατρικά χειρουργικά εργαλεία, knot pushers, διαστολείς αερισμού κ.α.

Cardiovascular Products & Clips

The Ackermann Europclip©
H πρωτοποριακή σειρά Clip της Ackermann αποτελείται από ένα πλήρες φάσμα ατραυματικών κλιπ τιτανίου αιμόστασης, όπου ξεχωρίζει το Euroclip της Ackermann -εξαιρετικά αξιόπιστο και αποδοτικό.
Πρωτοπορία Ackermann Europclip©
Ackermann διαθέτει το πιο ατραυματικό Clip της παγκόσμιας αγοράς.
Εκεί που τα προϊόντα του ανταγωνισμού σφραγίζουν μόνο μία φορά, τα κλιπ της Ackermann δίνουν τη δυνατότητα διπλής ασφάλειας.
Κάθε κλιπ διαθέτει μια μοναδική στιλβωτή επιφάνεια, όπου εξασφαλίσει ασύγκριτη δυνατότητα επαφής με τον ιστό.
Η Ackermann είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κλιπ παγκοσμίως. Στις περισσότερες χώρες έχει ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση σε πωλήσεις κλιπ.

Δείτε περισσότερα