Abbott Vascular

Abbott Logo croped.jpgΟδηγώντας την καινοτομία. Παρέχοντας λύσεις

Η Abbott Vascular, τμήμα της Abbott, κατέχει παγκόσμια ηγετική θέση στη θεραπεία καρδιακών και αγγειακών παθήσεων με ηγετικά προϊόντα στην αγορά. Με έδρα στην Βόρεια Καλιφόρνια των Η.Π.Α, η AbbottVascular δεσμεύεται στο να παρέχει προηγμένη φροντίδα στον ασθενή, μεταμορφώνοντας τη θεραπεία αγγειακών νοσημάτων, με καινοτόμα ιατρικά προϊόντα, επενδύσεις στην έρευνα και ανάπτυξη και προηγμένη εκπαίδευση και κατάρτιση ιατρών.

Προσφέρει προηγμένα εργαλεία αιχμής για την αντιμετώπιση της στεφανιαίας νόσου, και της διαδερμικής θεραπείας μητροειδούς βαλβίδας. Ναυαρχίδα των προϊόντων είναι η ηγετική στην αγορά οικογένεια των επικαλυμμένων με φαρμακευτική ουσία EVEROLIMUS στέντς, XIENCE, για τη θεραπεία της στεφανιαίας νόσου, επιπλέον η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων της Abbott Vascular περιλαμβάνει απλά μεταλλικά στέντς, καθετήρες μπαλόνια αγγειοπλαστικής και οδηγούς καθετήρες.

Absorb Βιοαπορροφήσιμο Αγγειακό Σύστημα

Absorb, η 4η Πρωτοποριακή Γενιά στην Επεμβατική καρδιολογία

Το Absorb είναι ένα Βιοαπορροφήσιμο Αγγειακό Σύστημα (BVS) το οποίο εκλύει την φαρμακευτική ουσία Everolimus , με παρόμοιο τρόπο με το XIENCEV και μετά απορροφάται φυσικά στο σώμα χωρίς να αφήνει κάποιο μόνιμο υπόλειμμα. Το Absorb αποτελείται από 4 βασικά στοιχεία σχεδιασμού: βιο-απορροφήσιμο ικρίωμα, βιο-απορροφήσιμη επένδυση, everolimus και το σύστημα XIENCEV.

Absorb

XIENCE PRIME Everolimus - Στεφανιαίο Σύστημα Στέντ

To XIENCE PRIME αποτελεί την επόμενη γενιά στην οικογένεια του XIENCE, κατασκευασμένο να παρέχει τα καλύτερα κλινικά αποτελέσματα του XIENCEV. Με την ίδια αποτελεσματική χαμηλή δόση Everolimus, βιοσυμβατό φθοριωμένο συμπολυμερές, και βελτιωμένο σχεδιασμό του Χρωμίου - Κοβαλτίου MULTI-LINK 8, η κλινική υπεροχή αποτελεί φυσικό χαρακτηριστικό

xience

MULTI-LINK 8 Στεφαναίο Σύστημα Στέντ

Mutli-Link 8, η τελευταία καινοτομία των απλών στέντς στην κλινικά αποδεδειγμένη οικογένεια των Multi-Link, επιπρόσθετα των 7 γενεών κυρίαρχων στεντς στην αγορά

 • Εξαιρετική προσπέλαση
 • Αξιόπιστη τεχνολογάι Χρωμίου Κοβαλτίου με 12 μελέτες και 12,000 ασθενείς

multi-link 8 coronary stent system
Κατακτείστε κάθε καμπύλη του !

TREK & MINI TREK Στεφανιαίος Καθετήρας Διαστολής

TREK & MINI TREK

TREK, επαναστατική οικογένεια μπαλονιών από άκρου σε άκρο το οποίο παρέχει εξαιρετική απόδοση σε απλά και δύσκολα περιστατικά.

Το εξαιρετικά χαμηλό προφίλ των TREK & MINITREK και ο μοναδικά καινοτόμος σχεδιασμός παρέχει απόλυτο έλεγχο στην προσπέλαση δύσκολων βλαβών.

TREK & MINI TREK

NC TREK Στεφανιαίος Καθετήρας Διαστολής

NC TREK

Η κατηγορία NC TREK, που αποτελεί τη συνέχεια της οικογένειας μπαλονιών TREK είναι σχεδιασμένη για πρόσβαση σε ιδιαίτερα δύσκολα περιστατικά.

Σχεδιασμένο να αποδίδει σε δύσκολα περιστατικά

 • Εξαιρετικό σχεδιασμός άκρου
 • Ευέλικτοι διπλοί δείκτες
 • Μπαλόνι CrossFlex2 πολλαπλών στρωμάτων

Hi-Torque Οδηγά Σύρματα

HI-TORQUE BALANCE MIDDLEWEIGHT Οδηγό Σύρμα (ΒΜW)

Το οδηγό σύρμα αγγειοπλαστικής BALANCEMIDDLEWEIGHT είναι σχεδιασμένο για αντίσταση στην κάμψη & ανθεκτικότητα. Το HI-TORQUE BALANCE MIDDLE WEIGHT διαθέτει μέτρια υποστήριξη, εξαιρετική ευελιξία, δυνατότητα μορφοποίησης άκρου, και άριστη μετάδοση της ροπής για εξαιρετικό έλεγχο και δυνατότητα κατάλληλου χειρισμού σε δύσκολα ανατομικά περιοχές

balance

HI-TORQUE CROSS-IT Οδηγό Σύρμα

Το HI-TORQUECROSS-ITXT αποτελεί μια οικογένεια οδηγών συρμάτων εξαιρετικά υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένα για πρόσβαση σε δύσκολες βλάβες. Η συγκεκριμένη οικογένεια συρμάτων διαθέτει ένα μοναδικό κωνικό άκρο τύπου πηνίου που επιτρέπει στο σύρμα να έχει καλύτερη πρόσβαση σε βλάβες με χρόνια στένωση .

cross

HI-TORQUE EXTRA S'PORT Οδηγό Σύρμα

Το οδηγό σύρμα extrasupport έγινε ιδιαίτερα γνωστό για την ικανότητα του να παραδώσει την πρώτη γενιά μεταλλικών στέντς

Extra S'port

HI-TORQUE PILOT Οδηγό Σύρμα

Το ΗΙ-TORQUEPILOT είναι οδηγό σύρμα αγγειοπλαστικής, άκρου πολυμερούς, στιλπνό, με υδρόφιλη επικάλυψη. Αυτά τα σύρματα παρέχουν εξαιρετική άπω πρόσβαση, με εξαιρετική μετάδοση της ροπής και διαθέτουν άκρο μεταβλητής σκληρότητας.

Το μοναδικά σχεδιασμένο άκρο και ο πυρήνας παρέχει μια μοναδική ισορροπίαακαμψίας και ελέγχουγια τη διέλευση σε δύσκολες βλάβες. Όλα τα οδηγά σύρματα HI-TORQUE PILOT έχουν ένα μόνοδείκτητοποθετημένο στο εγγύς άκρο σε σχέση του πηνίου, το οποίο μπορεί ναβοηθήσει τους γιατρούςγια τον προσδιορισμό του μήκους της βλάβης.

pilot
Όταν πρόκειται για δύσκολα περιστατικά, έχεις τον απόλυτο έλεγχο

HI-TORQUE WHISPER Οδηγό Σύρμα

Το οδηγό σύρμα HI-TORQUE WHISPER συνδυάζει την μεγάλη περιφερική πρόσβαση ενός σύρματος με επικάλυψη πολυμερούς με ένα καινοτόμο τεχνολογικό χαρακτηριστικό για καλύτερο έλεγχο και απόδοσης.

Το οδηγό σύρμα HI-TORQUE WHISPER, ελίσσεται εύκολα ακόμα και σε περίπλοκη ανατομία, με μαλακό άκρο για μεγαλύτερη ασφάλεια.

whisper
με το Whisper έχεις τον απόλυτο έλεγχο

Σύστημα για τη δια-δερμική θεραπεία μητροειδούς βαλβίδας

Επιδιόρθωση βαλβίδων. Βελτίωση της ποιότητας ζωής

Η δια-δερμική θεραπεία μητροειδούς βαλβίδας επεκτείνει τις επιλογές θεραπείας για ασθενείς που υποφέρουν από τα εξουθενωτικά συμπτώματα ανεπάρκειας της μητροειδούς βαλβίδας (MR).

Το Mitraclip είναι η πρώτη παγκοσμίως δοαθέσιμη δια-δερμική θεραπεία της μητροειδούς βαλβίδας, παρέχοντας τη δυνατότητα σε επιλεγμένους ασθενείς με ανεπάρκεια (MR). Κλινικά στοιχεία από τη χρήση του Mitraclip καταδεικνύει:

 • Θετικό προφίλ ασφαλείας
 • Μείωση της ανεπάρκειας μητροειδούς βαλβίδας
 • Ευνοϊκή διαμόρφωση της αριστερής κοιλίας
 • Βελτίωση των συμπτωμάτων του ασθενή
 • Μείωση των εισαγωγών στο νοσοκομείο λόγω καρδιακής ανεπάρκειας

Προηγμένη Τεχνολογία

Mitraclip
Το Σύστημα Mitraclip είναι το πρώτο διαθέσιμο εργαλείο που θεραπεύει δια-δερμικά με ασφάλεια την μηροειδή βαλβίδα

 • Επέμβαση παλλόμενης καρδιάς χωρίς καρδιοπνευμονική παράκαμψη
 • Επιτρέπει την τοποθέτηση και επανατοποθέτηση σε πραγματικό χρόνο βελτιστοποιώντας την μείωση της μητροειδούς ανεπάρκειας
 • Σχεδιασμένο για να επιτρέψει χειρουργικές επιλογές

Καθοδηγούμενος Οδηγός Καθετήρας

 • 24-French καθοδηγούμενος καθετήρας
 • Δια-δερμική φλεβική πρόσβαση

Steerable Guide Catheter

Σύστημα Mεταφοράς Kλίπ

Το Σύστημα Μεταφοράς Κλίπ περιλαμβάνει το εμφύτευμα το οποίο επισυνάπτεται σε έναν εξαιρετικά ευέλικτο καθετήρα , απολύτως ελεγχόμενο στο εγγύς άκρο.

Clip Delivery System

Συσκευή Mitraclip

 • Κατασκευή χρωμίου κοβαλτίου
 • Επικάλυψη πολυεστέρα ειδικά σχεδιασμένη για να επιτρέπει την ανάπτυξη του ιστού
 • Μαγνητικού συντονισμού υπό 3 Tesla

Mitraclip Device